Varför behöver vuxna lyssna på vad barn och unga har att säga om vår världs framtid? Vad innebär egentligen de Globala målen och vad kan man tänka på om man ska skriva hållbar poesi?

När det är poesifestival i Trelleborg kan elever i åk 7-9 och gymnasiet träffa författaren Ingrid Remvall som arbetar i skolor med att ge elever verktyg och tips inom kreativt skrivande och hur de kan komma på bra idéer för att göra världen bättre. Häng sedan med på poesi-verkstad där eleverna kan höja sina röster på 10 minuter!

Digital workshop

Har ni inte möjlighet att träffa Ingrid på biblioteket i Trelleborg, så går det att anmäla sig till en 15 min digital workshop (förinspelad) med Ingrid. Samla eleverna, lyssna till Ingrid som inspirerar och skapa därefter poesi för en hållbar framtid på er skola. Anmäl deltagande senast 17 marsLänk till anmälan.

Ta del av hela festivalprogrammet här.