Skriv med “Spödiktare och slottspoeter”

Det börjar närma sig poesifestival 2022! ✏️📚💫

”Varför är du författare? Har du inget annat att göra, eller?”, frågade en elev en gång. ”Jag vill inte göra nåt annat”, svarade Tove. Träffa författaren och skrivpedagogen Tove Berggren på Trelleborgs bibliotek när det är poesifestival den 21 mars. Tove berättar om varför och om vilka som egentligen inspirerade henne att skriva boken ”Spökdiktare och slottspoeter”. Delta även i Toves kreativa workshop där du bland annat får dra en skrivövning ur en stormhatt!

Tid: 10.30 – 10.45, Plats: Scenen, Trelleborgs bibliotek, därefter drop in – workshop 60 minuter, Målgrupp: Förskolan (5-6 åringar) och Årskurs 1-6.

Digital workshop

Tid: Valfri tid under dagen med start kl. 10.00, Plats: OnlineMålgrupp: Förskolan (5 åringar) och årskurs 1-6

Det går även att boka en digital workshop (förinspelad) med Tove Berggren. Samla barnen, lyssna till Tove som inspirerar och skapa därefter poesi för en hållbar framtid på er förskola eller skola. Anmäl deltagande senast 17 mars. Länk till anmälan