Världen är stor, men du är större

Vad fick du luft ifrån? Träden. Planeten är en av våra största inspirationskällor till poesi, kultur och konst. Tar vi hand om naturen och miljön så bär vi också vidare en kulturell mångfald till framtida generationer. Med ordets makt har du möjlighet att göra skillnad och skapa den förändring som behövs. Du är en viktig röst även för den som inte kan tala själv. Vad i naturen blir du inspirerad av?

Inspireras och gör skillnad tillsammans med WWF Sweden Youth på poesifestivalen. Deras uppgift är bland annat att inspirera och ge unga en självklar plats gällande frågor som rör hållbarhet och framtid. Ta del av deras scenframträdande och delta i workshop på biblioteket i Trelleborg. Om ni inte har möjlighet att besöka festivalen i Trelleborg går det bra att anmäla er till en digital workshop istället (20 min). Samla eleverna, inspireras och skapa därefter poesi för en hållbar framtid. (Målgrupp åk 8-9 och gymnasiet) Anmälningslänk: Digital workshop.

Bild: Bernhardina Hörnstein