Save the date! Kick off för läsårets samskapande!

I samband med den internationella dagen för demokrati den 15 september är det kick off för läsårets 2021/2022 samskapande i Sustainable Poetry. Läsårets tema är demokrati – med fokus på barns och ungas tankar och idéer för demokratins utveckling och framtid. Poesiutmaningen kopplas samman med det nationella firandet av demokratin 100 år i Sverige!

Med start kl. 09.00 delas information, inspiration och “pepp” för såväl nya som tidigare medskapare i projektet. Detaljer om innehållet delges inom kort. Har ni frågor, önskemål eller synpunkter? Skriv ett meddelande i kontaktformuläret eller i projektets Facebook-grupp.

Varmt välkomna att följa med på ett språk- och kunskapsutvecklande poesiäventyr som ger glädje, hopp och framtidstro samt stärker lärande för hållbar utveckling och samskapandet av en hållbar framtid!

Illustration: Nikki, Big Brain Agency