Premiär för årets poesiantologi!

I samband med Kulturdagen i Trelleborg den 4 juni händer det spännande saker i centrum, bland annat poesitält i stadsparken. Kom och titta på en poesiutställning av barn och unga som bidrar till en hållbar framtid. Det blir även premiär för årets poesiantologi “Tankar om demokratins framtid av barn och unga”. Bakom kulisserna färdigställs nu antologin av illustratör Ingrid Skåre och katten Hermes gör henne sällskap.

Förutom att ta del av utställningen i poesitältet är det också möjligt att gå en hälsofrämjande poesivandring. Välj mellan den korta eller den långa vandringen. Poesivandringen innehåller tävlingsinslag som gör dig #Målmedveten. Aktiviteterna passar för såväl barn som vuxna.

Vill du vara med och förändra världen tillsammans med barn och unga så är det till poesitältet du ska gå! Varmt välkomna till Kulturdagen i Trelleborg. Mer information om hela programmet finns här: Kulturdagen och sommarsalut 2022 – Trelleborgs kommun.

Ingrid Skåre illustrerar och katten Hermes kvalitetssäkrar.

Hermes Quality Assurance