Stella och Ines dikter är två av de vinnande bidragen i årets poesitävling. Dikterna publiceras under våren i den digitala poesiantologin Tankar om demokratins framtid – av barn och unga. En poesibok som lyfter barns och ungas röster och främjar kunskap, demokrati och framtidstro! 

Stort grattis Stella och Ines, åk 5 på Sjöviksskolan i Trelleborg!

Jorden har alltid hjälpt oss och nu är det dags att vi hjälper den.

Stella och Ines, Sjöviksskolan i Trelleborg

Eleverna i årskurs 5 på Sjöviksskolan skapade poesi för en hållbar framtid och i samband med alla hjärtans dag delades dikterna med medborgare och besökare i Trelleborg. Läs mer om poesi i kärleksträden på Rådhustorget i Trelleborg: Barnens röster i samhället. Ett fint och uppskattat samarbete mellan Kultur- och fritidsförvaltningen, Tekniska serviceförvaltningen, parkavdelningen, Bildningsförvaltningen och Sustainable Poetry i Trelleborgs kommun.