Idag har vi varit på Innocarnival i Malmö. Det har varit en väldigt inspirerande och rolig dag där vi har fått träffa en mängd olika människor. Jag tyckte att det var jättekul att få prata, lära ut och få lära sig av barnen som kom och hälsade på i vår workshop. Att få vara med och skapa och få se barnen få sin röst hörd är bara underbart och väldigt energigivande. – Elevcitat

InnoPoetry på InnoCarnival är resultatet av kreativt samskapande mellan Pedagogisk inspiration i Malmö och Söderslättsgymnasiet i Trelleborg. Tillsammans för en hållbar framtid!

Under torsdagen (dag 2) var elever på ekonomiprogrammet i Trelleborg aktiva medskapare i InnoPoetry tillsammans med författaren Ingrid Remvall och läraren och författaren Maria Glawe på InnoCarnival. Det var precis som med eleverna på barn- och fritidsprogrammet under dag 1 – ett positivt och härligt engagemang som fick barn och unga att skapa poesi för en klimatsäker framtid. Det är hoppfullt för framtiden!