Nästa vecka är det dags för Innovationsveckan 2021! Under veckan arrangeras olika aktiviteter runt om i landet som visar på innovationskraften inom offentlig sektor. Sustainable Poetry deltar måndag- fredag med den digitala poesiutmaningen som bjuder in barn och unga till samskapandet av poesiantologin “Tankar om demokratins framtid”. Läs mer om aktiviteten här:Sustainable Poetry – Barn och unga ger röst för en hållbar framtid

Varmt välkomna att följa med på det innovativa poesiäventyret! Dela gärna med er av hur ni arbetar med poesiutmaningen antingen i projektets Facebook-grupp eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

Innovationsveckan är ett initiativ från Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning.