Sollentunaelev en av vinnarna i poesitävlingen

Jag är jätteglad för vinsten, lite i chock. Jag tycker det svåraste har varit att få tajmingen i animeringen med programmeringen. Jag lyckades bra med min text och mitt budskap. Jag tycker det är viktigt med Sustainable Poetry för att för att vi behöver prata om världens framtid.

Juni Kinell, Sollentuna musikklasser

Juni Kinells dikt är ett av 17 bidrag som juryn i Sustainable Poetry utsett till vinnare i samband med den digitala poesifestivalen. 60 Sollentunaelever deltog i poesitävlingen. Tävlingsbidragen var animerade dikter som handlar om en hållbar framtid. Ta del av den animerade dikten och läs intervjun med Juni Kinell; Sollentunaelev en av vinnarna på världspoesidagen – Sollentuna kommun

STORT GRATTIS!

Lyssna också till verksamhetsansvariga Maria Franzén och Lisa Eriksson på Makerzone som berättar om hur de arbetat med hållbarhet, poesi och programmering i undervisningen.