2020 here we gooo


Tillsammans gjorde vi onsdagens kick off för Sustainable Poetry läsåret 2019/2020 till en inspirerande stund i glädjens tecken!

Varmt tack till alla som var med och berikade stunden och extra tack till Alice ElkhouriRiitta Lohi Koskinen, Cecilia Lindkvist, Dagmara Dosz NybergJenny ErnemyrSten IvarssonMagdalena Ivarsson,  Eva Chelbatoch Maria Franzén för att ni presenterade ert värdefulla arbete och för att ni vill inspirera och dela med er till kollegor. <3 TACK för ett utmärkt poesimaraton – Tillsammans med stor inlevelse lyfte vi barns och ungas röster för en hållbar framtid. Stolthet & Glädje! 

Tack Peter Löfqvist för du förevigade stunden med din kamera! 

Nu börjar äventyret och resan mot Poesifestivalen 2020 och World Poetry Day! #sustainablepoetry Alla kan bli medskapare!

Lämna ett svar