Save The Date! – Inspirations-webbinarium och boksläpp

Är du nyfiken på att arbeta med poesiutmaningen i undervisningen under nästa läsår? Då ska du boka in den 29 maj kl. 14.30 – 16.00 i kalendern.

Vårens inspirations – webbinarium för förskollärare, lärare, bibliotekarier, skolledare med flera som arbetar med barn och unga innehåller som vanligt inspirerande presentationer av lärare som arbetat med poesiutmaningen i olika skolstadier och inspel som visar exempel på hur bibliotek och skolbibliotek kan knytas till arbetet.

Temat för nästa läsår presenteras också. Dessutom blir det boksläpp. Årets poesiantologi som skapats tillsammans med barn och unga genom poesiutmaningen blir som vanligt en bokgåva till alla barn och unga – och även till vuxna som är viktiga läsförebilder för barn och unga. Berikande sommarläsning som skapar klimathopp!

Save The Date! 29 maj kl. 14.30 – 16.00. Håll utkik här! Nästa vecka presenteras programmet och då går det bra att anmäla deltagande.