Poesifestivalen är framflyttad, vilket innebär att vi har något helt fantastiskt att se fram emot längre fram! Då får vi ta del av barns och ungas dikter som skildrar hur det är att vara ung i dag och hur de vill se framtiden på hållbar väg. Det är hoppfullt!

Tack vare digitaliseringens möjligheter kan vi göra många spännande saker tillsammans för att fira Världspoesidagen som är i morgon. Det är en Unesco-dag som uppmärksammas över hela världen med syftet är stärka yttrandefriheten och att uppmuntra till att läsa, skapa och publicera poesi. Väck din poesiådra och häng med på poesiäventyret! #BliMålmedveten och gör din röst hörd för en hållbar framtid. Vuxna får också vara med – om ni vågar…;) Håll utkik i sociala medier för spännande saker som händer under dagen! #sustainablepoetry

gå på upptäcktsfärd
släpp fram rösten inom dig
var Innovativ!

Läs reportaget i Lokaltidningen

Lokaltidningen, Trelleborg