Vilken fantastisk start på alla hjärtans dag! Kimberley Ahlström inspirerade elever från Söderslättsgymnasiet, Bäckaskolan och Liljeborgsskolan att skriva och dela med sig av sina tankar och känslor. Temat var så klart kärlek!

Morgonen började med poesivandring och utmaning för gymnasiet, därefter författarbesök följt av kreativt poesiskapande med bland annat bildpoesi, Black Out Poetry och fri dikt för elever i gymnasiet och grundskolan. Vi avslutade förmiddagen med att promenera tillsammans för att sprida poesikärlek i kärleksträden på Rådhuset i Trelleborg. <3

Barns och ungas tankar om en hållbar framtid – Således poesi med kraft att förändra världen! #sustainablepoetry

Följ med på poesiäventyret och resan mot Poesifestival 2020 i Trelleborg!

Poesiträden på Rådhustorget i Trelleborg