Poesifestival 2022 – Save the Date

Roligt, intressant, häftigt. Alla var glada och engagerade. Lärorikt! – Elev

Poesifestivalen 2021 blev helt digital på grund av pandemin, vilket blev ett uppskattat inslag i en tid då många kulturaktiviteter för barn och unga tog en paus eller ställdes in.

Årets upplaga av poesifestivalen arrangeras på Trelleborgs bibliotek och kopplas samman med aktiviteter på Trelleborgs museum och aktiviteter i staden som exempelvis poesivandringar och poesiutställningar. Det kommer även finnas möjlighet att ta del av digitala inslag på projektsidan och via projektets Facebook-sida. Inom kort presenteras programmet, men redan nu kan ni boka in datumet: måndagen den 21 mars! Det är Världspoesidagen – den internationella poesidagen för yttrandefrihet och kulturell mångfald – som inrättades av Unesco 1999.

Poesifestivalen startar kl. 10.00. Save the Date!