Demokratisoppa i Jönköping

Demokratisoppa i Jönköping! Ett riktigt fint seminarium arrangerat av bland annat Den globala skolan, Universitets- och högskolerådet och Europa Direkt. 💫 Så roligt att vi var inbjudna för att berätta om det fantastiska samskapandet som pågår inom projektet Sustainable Poetry och läsa dikter ur poesiantologin Drömmar för en hållbar utveckling av barn och unga. I samband med seminariet visades följande film: Demokratisoppa – Ordkonst och Sustainable Poetry.

Dessutom var det oerhört inspirerande att åter igen få lyssna till Emil Jensens ordkonst och magiska föreställning. Vi är så glada att våra unga medskapare i projektet fick lyssna till honom då vi hade digital poesifestival 2021. Tack Kultur- och fritidsförvaltningen i Trelleborg som hjälpte oss att göra det möjligt. 💫