Vill du stödja föreningens arbete?

Sustainable Poetry blev en ideell kulturförening 2021 med syftet att vidareutveckla och driva det innovativa projektet som lyfter barns och ungas röster och stärker deras medskapande i demokratin och samhällsutvecklingen på hållbar väg. Projektet syftar bland annat till att ge hållbarhetsfrågorna, hälsa, konst och kultur en naturlig plats i förskolans och skolans undervisning. Därtill är det ett initiativ för att främja och stärka arbetet med Agenda 2030.

Som stödmedlem stödjer du föreningens arbete. Det handlar bland annat om att vi fortsättningsvis kan skapa årets digitala poesiantologi tillsammans med barn och unga samt att arrangera olika kulturupplevelser för barn och unga, bland annat den årliga poesifestivalen i Trelleborg.

Här finns Information om föreningens styrelse och stadgar

Att bli stödmedlem kostar 100 kronor per år. Det är gratis för barn och unga upp till 20 år. Använd kontaktformuläret för att ansöka om stödmedlemskap. I rutan “meddelande” skriver du stödmedlem. Du kan betala med Swish till: 1233340049 eller med Bankgiro: 5640-10 348 66. Vänligen märk betalningen med förnamn och efternamn.

Som stödmedlem får du bland annat ta del av årets digitala poesiantologi och möjlighet att delta i olika aktiviteter, till exempel den årliga poesifestivalen i Trelleborg och POP UP POETRY (digital aktivitet) som arrangeras i samband med Världspoesidagen den 21 mars. Du får också ett nyhetsbrev två gånger per år.

Tack för ditt stöd – det betyder mycket! Genom att vara stödmedlem gör du en värdefull insats för att stödja arbetet med att vidareutveckla projektet Sustainable Poetry.

Vill du/ni ge ett bidrag/en gåva/eller samarbeta med oss? Ta kontakt via formuläret.